Sildistatud pilt

Üks asi on lubada oma sõpradel teid Facebooki fotodel sildistada. Siiski soovite ikkagi kontrollida, kes mis fotodel teid tähistab. Facebooki uuendatud privaatsuskontrolli uus funktsioon võimaldab teil seda teha. Kui olete fotol sildiga märgitud, siis pärast lubamist saate sellekohase teatise, milles küsitakse, kas kinnitate sildi.

Klõpsake oma profiili paremas ülanurgas DOWN noolt. Valige Privaatsusseaded.

Privaatsusseaded

Järgmisena kerige privaatsusseadete lehel allapoole jaotisse Kuidas toimivad sildid. Klõpsake Redigeeri seadeid.

Kuidas sildid töötavad

Seejärel lülitage Tag Review juures Tag säte välja.

Sildi ülevaade

Avaneb siltide ülevaate aken. Klõpsake rippmenüül ja valige Lubatud. Seadistused salvestatakse automaatselt. Vastu lööma.

Sildi ülevaade

Nüüd olete tagasi aknas Kuidas sildid töötavad. Klõpsake nuppu Valmis.

Kuidas sildid töötavad

See selleks. Pärast neid samme saate täiendava kontrolli selle üle, kes teid fotodel tähistab. See on oluline.